Call us :

Termeni si conditii

Termeni si conditii generale pentru utilizarea platformei online Inchiriabil.ro

 1. Dispoziții generale1.1. Platforma online de inchirieri Inchiriabil.ro, ofera servicii online de publicitate, opereaza baze de date accesibile prin internet in care persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea legala deplina de a incheia acte juridice (denumite in continuare „ofertanti”) pot insera atat gratuit cat si contra cost anunturi de inchiriere de articole sau servicii (prin utilizarea functiei de publicare) si in care persoanele fizice si juridice amintite (denumite in continuare „beneficiari”) pot cauta oferte de inchiriere prin intermediul functiei de cautare furnizate de platforma online Inchiriabil.ro.

  1.2. Platforma online Inchiriabil.ro furnizeaza sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (anunturile), fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor. Platforma online Inchiriabil.ro nu ofera niciun fel de articole sau servicii spre inchiriere, nu este nici parte contractuala a acestor contracte de inchiriere si nu este reprezentant al ofertantilor sau beneficiarilor. Contractele de inchiriere se perfecteaza exclusiv intre utilizatori (intre ofertanti si beneficiari).

  1.3. Contractele negociate ca urmare a unui anunt inserat pe Inchiriabil.ro, vor fi incheiate si executate fara participarea Inchiriabil.ro.

  2. Descrierea serviciilor

  2.1. In conformitate cu prezentele „Termeni si Conditii”, Inchiriabil.ro are obligatia de a furniza o platforma de inserare pentru anunturi, de a activa anunturile inserate prin intermediul platformei respective si de a asigura accesul la anunturile din bazele de date Inchiriabil.ro prin intermediul internetului pentru perioada de timp convenita cu utilizatorul.

  2.2. Platforma online Inchiriabil.ro promoveaza prin diverse modalitati anunturile inserate de utilizatori, in special prin includerea acestora in alte pagini web sau in alte medii online si imprimate precum si prin publicitatea efectuata prin referiri la aceste anunturi in diverse e-mailuri. Prin aceasta, utilizatorul consimte la publicarea anunturilor sale in acest scop pentru alte medii.

  2.3. Platforma online Inchiriabil.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatire, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere). In aceasta situatie, Inchiriabil.ro va tine cont de interesele legitime ale tuturor utilizatorilor, in special prin informarea prealabila a acestora cu privire la luarea masurilor de mai sus.

  2.4. In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori neprevazute ale sistemului).

  3. Inregistrare/Cont de utilizator

  3.1. Utilizarea platformei online Inchiriabil.ro necesita inregistrare. Inregistrarea este gratuita. Odata cu inregistrarea, utilizatorul si Inchiriabil.ro incheie un contract având ca obiect utilizarea Domeniului Public al paginii web Inchiriabil.ro (denumit in continuare „contract de utilizare”). Un utilizator nu are nici o pretentie pentru incheierea contractului de utilizare.

  3.2. Se pot inregistra numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de a incheia acte juridice. In special, se interzice inregistrarea minorilor.

  3.3. Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un utilizator in timpul inregistrarii trebuie sa fie complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul trebuie sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor.

  3.4. In cazul in care informatiile furnizate in timpul inregistrarii se modifica ulterior, utilizatorul este obligat sa actualizeze prompt respectivele informatii continute in contul de utilizator.

  3.5. Fiecare utilizator se poate inregistra o singura data pe platforma online Inchiriabil.ro. Contul de utilizator nu este transferabil.

  3.6 Platforma online Inchiriabil.ro, isi pastreaza dreptul de a refuza fara motiv inregistrarea anumitor utilizatori.

  3.7. O data cu bifarea casutei „Termeni si conditii”, utilizatorul isi exprima acordul cu conditiile generale de utilizare a platformei online Inchiriabil.ro. Dupa trimiterea inregistrarii, respectivul utilizator primeste pe adresa de e-mail completata la inregistrare, un e-mail ce contine un link de verificare a adresei utilizatorului. Accesand acest link, Inchiriabil.ro ca si utilizatorul, au confirmarea ca adresa de e-mail introdusa la inregistrare este corecta. Prin accesarea lincului, intra in vigoare conditiile generale de utilizare.

  4. Inserarea de anunturi

  4.1. Ofertantul are posibilitatea prin intermediul platformei online Inchiriabil.ro, de a insera si oferi spre inchiriere ofertele sau serviciile sale. Ofertantul are obligatia de a insera ofertele sale in categoria potrivita, de a da date reale, de a descrie corect si cat mai detaliat oferta, conditiile de inchiriere precum si pretul.

  4.2. In cazul in care ofertantul insereaza o oferta in categorie sau subcategorie gresita, platforma online Inchiriabil.ro are dreptul de a insera anuntul respectiv in categoria sau subcategoria potrivita, pentru a imbunatatii sansele de gasire a ofertei respective.

  4.3. Ofertantului nu ai este permis sa publice in descrierea ofertelor sale: adrese de pagini web, adrese de email, numere de telefon de fax sau orice alte date de contact. Deasemenea nu ai este permis sa faca in descrierea ofertelor sale reclame de orice fel de produse sau articole care nu ai apartin. Daca se va incalca aceasta conditie, articolul sau oferta respectiva va fi dezactivata.

  4.4. Platforma online Inchiriabil.ro isi rezerva dreptul de a edita, modifica, reduce sau elimina oferte, daca acestea incalca drepturilor unor terte parti, nu sunt descrise in mod corespunzator sau daca nu se raspunde corect si in timpul prevazut cererilor beneficiarilor.

  5. Inserarea de imagini

  5.1. Ofertantii au posibilitatea de a insera imagini sau videoclipuri ofertelor sale pentru a imbunatatii descrierea ofertelor.

  5.2. Ofertantilor le este interzis de a insera imagini si videoclipuri, care sunt protejate de drepturile de autor si/sau de continut de moralitate. Inchiriabil.ro isi rezerva dreptul de a elimina fotografii si videoclipuri care incalca aceste conditii, fara a da motive.

  5.3. Platforma online Inchiriabil.ro nu isi asuma raspunderea pentru imaginile sau videoclipurile publicate de ofertanti. Ofertantii isi asuma responsabilitatea pentru descrierile, imaginile sau videoclipurile ofertelor sale.

  6. Oferte interzise

  6.1. Este interzisa inserarea de oferte care sunt impotriva dispozitiilor statuare si/sau contra bunelor moravuri. Acestea includ articole care contin caracter pornografic, elemente neconstitutionale, arme, materiale radioactive, otravuri, explosivi, substante chimice nocive si a altor elemente care sunt contrare bunelor moravuri. Platforma online Inchiriabil.ro are dreptul de a elimina in orice moment fara nici un motiv, oferte care contin elemente mentionate mai sus.

  7. Stergerea conturilor utilizatorilor

  7.1. Platforma online Inchiriabil.ro are dreptul de a inchide un cont de utilizator in cazul in care:
  – la inregistrare au fost completate date false;
  – un cont a fost inactiv pentru o perioada de 12 luni;
  – la pierderea datelor de acces de utilizator sau la suspiciunea de folosirea lor de catre alta persoana neautorizata;
  – daca utilizatorul a incalcat conditiile generale de utilizare, sau daca este vorba despre un alt motiv semnificativ.

  8. Raspunderea pentru continutul anunturilor

  8.1. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor. Inchiriabil.ro nu verifica anunturile in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet. Inchiriabil.ro nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor.

  8.2. Platforma online Inchiriabil.ro exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

  8.3. Platforma online Inchiriabil.ro exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca, contractele de inchiriere negociate sau incheiate pe baza anunturilor Inchiriabil.ro nu sunt valabile in conformitate cu legislatia nationala a unui stat afectat, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de inchiriere.

  9. Actualizarile bazelor de date, stergerea anunturilor
  9.1. Pentru a face cautarea ofertelor inserate mai plina de succes, Inchiriabil.ro depune toate eforturile pentru actualizarea bazelor sale de date. De aceea, ofertantii trebuie sa dezactiveze anunturile de indata ce anuntul nu mai este disponibil din alte motive.

 2. Procedura de intermediere a ofertelor de inchirieri10.1. Toate informatiile despre articolul sau oferta de inchiriat precum si conditiile de inchiriere, se gasesc in pagina de detalii a articolului respectiv.

  10.2. Prin trimiterea formularului de cerere de inchiriere a unui articol, sau oferta, utilizatorul beneficiar face o cerere de inchiriere catre ofertant, cerere care nu creaza niciun angajament fata de nici una dintre parti, de a inchiria acel articol. Inchiriabil.ro este autorizat de ofertant de a intermedia (trimite) cereri de inchiriere catre el.

  10.3. Inchiriabil.ro trimite mai departe cererea beneficiarului, catre ofertant. In acest moment Inchiriabil.ro face un schimb de date de contact intre ofertant si beneficiar. Beneficiarul primeste pe contul sau de utilizator datele de contact ale ofertantului si viceversa, ofertantul primeste datele de contact ale beneficiarului. Cererea de inchiriere si raspunsul la aceasta cerere de catre ofertant este independenta si nu duce la nici un angajament intre cele doua parti.

  10.4. Ofertantului si beneficiarului le stau acum la dispozitie adresele de contact pentru a se pune de comun acord cu derularea si obligatiile contractului de inchiriere.

 3. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) SC BuzmanTrading SRLD are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 • Scopul colectării datelor este: furnizarea de bunuri si servicii (pentru activităti specific agentiilor de turism) si transmiterea de informatii în scopuri informationale sau marketing si publicitate.
 • Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi unele dintre aceste date(indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti în mod optional să furnizati alte informatii suplimentare(indicate în anumite pagini din site), toate acestea fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii (pentru activităti specific agentiilor de turism) si transmiterea de informatii în scopuri informationale sau marketing si publicitate.
 • Refuzul dumneavostră în furnizarea acestor informatii determină imposibilitatea accesării serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii.
 • Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajati si anumiti colaboratori ai SC Buzman Trading SRL, care se ocupă de furnizarea si de întretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, în functie de conditiile de utilizare ale fiecărui serviciu
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Buzman Trading SRL, Cluj Napoca.
 • Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
 1. RaspundereAvand in vedere ca platforma online Inchiriabil.ro ar putea fi folosita de catre unii utilizatori in scop fraudulos, aceasta is rezerva dreptul de a fi exonerata de orice forma de raspundere pentru daunele de orice fel aduse de acesti utilizatori.

  13. Integritate si disfunctionalitate

  Utilizatorilor le este interzisa folosirea de mecanisme, software, scripturi sau programe de orice fel in legatura cu utilizarea portalului, care ar putea duce la complicarea, suprasolicitarea, deranjarea functionarii acestuia.

Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de Inchiriabil.ro sau crearea in nici un alt mod a unei perturbari. Utilizatorii care vor incerca lucrurile mentionate mai sus, vor suporta consecintele penale.

14. Modificari sau completari la Termenii si Conditiile Generale

Platforma online Inchiriabil.ro are dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Generale pentru utilizarea Domeniului Public oricând, fara dezvaluirea motivelor. Termenii si Conditiile Generale noi vor fi comunicate utilizatorilor. Un utilizator trebuie sa accepte Termenii si Conditiile Generale noi pentru inserarea anunturilor noi sau prelungirea valabilitatii anunturilor existente.

 1. Clauza de exonerare de raspundereUtilizatorul exonereaza Inchiriabil.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva Inchiriabil.ro datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul ofertantului sau de catre orice alta utilizare a platformei online Inchiriabil.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor Inchiriabil.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale.

 

All copyrights reserved @ 2016 - Design & Development by DesignInvento