Call us :

Inchiriez jocuri de societate / board games Jocuri-Console

preturi diverse Lei/zi
Adaugat
31.05.2019, 14:25
Locatie
București
Vizualizari
311
DESCRIERE

Va punem cu drag la dispozitie jocurile din colectia noastra pentru a le lua acasa.

Prin sistemul de inchiriere ne propunem sa aducem cat mai multi pasionati mai aproape de jocurile pe care doresc sa le incerce sau pentru care vor sa-si perfectioneze strategia de joc.

Sunt cateva reguli ce trebuie respectate pentru inchirierea unuia sau mai multor jocuri din colectia CBG: http://bit.ly/1PduHrV

Pentru fiecare joc inchiriat se percepe un tarif de inchiriere pe joc / zi, la momentul in care ridici jocul/jocurile din locatie (vezi aici Lista jocurilor disponibile pentru inchiriere si preturile). Ziua de inchiriere se calculeaza de la ora inchirierii jocului.

Garantia: Pentru fiecare joc inchiriat se percepe o garantie standard, confom Listei jocurilor disponibile pentru inchiriere si preturile. In momentul returnarii, garantia se inapoiaza.

In cazul in care inchiriezi 2 sau mai putine jocuri (inclusiv extensii), in loc de garantia mentionata in lista, poti prezenta un act de identitate, sub forma de garantie pe perioada inchirierii. Vei achita in continuare tariful de inchiriere pe joc / zi la momentul in care ridici jocul/jocurile din locatie, dar nu mai ai costuri extra cu garantia.

Rezervarile se pot face telefonic (0736465213), pe mail (contact@cbgshop.ro) sau in cadrul locatiei CBG (str. George Enescu, nr. 25, Bucuresti, @Journey Pub), in timpul orelor de program. Te rugam sa ne aloci maxim 10 minute in momentul inchirierii jocurilor pentru a verifica piesele si pentru a semna un Proces Verbal.

Te asteptam cu drag sa incerci jocurile noastre!

FEATURES

Strada George Enescu 25, București 010303, România
All copyrights reserved @ 2016 - Design & Development by DesignInvento