Call us :

Inchiriez motociclete BMWG650GS Motociclete-ATV

80 euro
Video
fa-motorcycle
Motociclete-ATV
Marca BMW Model G650GS Capacitate (cm3) 650 Prima inmatriculare 2013 Km 15000
Adaugat
08.05.2019, 08:39
Locatie
Turda
Vizualizari
375
DESCRIERE

Ia avionul pana la Cluj Napoca sau Targu Mures, te asteptam la aeroport si te insotim pana la garaj; preiei motocicleta complet echipata cu rezervorul plin de combustibil si te bucuri de una din cele mai frumoase zile pe doua roti din viata ta. Te transferam inapoi la aeroport ca sa prinzi zborul inapoi spre casa pentru a te putea bucura seara de cina in familie!

Inchirierea motocicletei din Bucuresti, Brasov, Sibiu sau alte localitati din tara sau din strainatate este posibila. Taxa de translocare a motocicletei va fi aplicata.

Inchiriaza acum o motocicleta si bucura-te de aventura vietii tale!

An de fabricatie 2012-2013

manere incalzite, priza pentru GPS
Putere maxima: 48 CP
Capacitate 650 cmc

Viteza maxima 170 km/h

Detalii de inchiriere:
• O zi de inchiriere reprezinta o zi calendaristica program de inchiriere: de la 09:00 am la 06:00 pm, duminica inchis (si sambata in perioada de sezon intermediar). Preluarea si predarea motocicletelor in afara programului specificat va fi taxata cu 20 EURO.

Anularea contractului de inchiriere de catre client inainte de preluarea motocicletei
Clientul este indreptatit in orice moment sa anuleze contractul de inchiriere dar va trebui sa achite catre Adventure Motorcycle Tours  o taxa de anulare dupa cum urmeaza:
– anularea cu 61 zile sau mai mult inainte de inceperea calatoriei – 90 EURO/pers./pachet reprezentand taxa de anulare

– intre 60 – 41 de zile inainte de inceperea calatoriei, pierderea avansului

– intre 40 – 31 de zile inainte de inceperea calatoriei – 50% din costul pachetului va fi retinut ca taxa de anulare

– cu 30 de zile sau mai putin – 100% din costul pachetului va fi retinut ca taxade anulare

Tarife si Plati

Pentru fiecare inchiriere de motociclete in parte, la preluarea vehiculelor se va depune o garantie (intre 500 EURO – 1500 EURO in functie de tipul vehiculului solicitat). Garantia va fi inapoiata clientului in momentul returnarii vehiculelor (inclusiv a remorcii tractate) fara daune, curate si cu plinul de combustibil facut.

Plata serviciilor de închiriere către Adventure Motorcycle Tours  se va face de către beneficiari conform tarifelor stipulate si convenite specificate in fiecare oferta, in cash, cu cardul de credit sau in contul Adventure Motorcycle Tours, in baza facturilor emise.

Termeni si conditii de inchiriere:

• Motocicleta/autovehiculul va fi predata clientului curata, avand rezervorul de combustibil plin si in perfecta stare defunctionare, fara defecte exterioare vizibile. Clientul va returna motocicleta/autovehiculul + remorca in aceleasi conditii, precum si documentele si accesoriile primite la preluare, la data si ora prevazute in contract.

• toate amenzile de trafic, taxe de drum, autostrada, etc., cad in responsabilitatea clientului.

• motocicleta/vehiculul nu va fi condusa fara permisiunea Adventure Motorcycle Tours de o alta persoana decat cea inscrisa in contract.

FEATURES

Heliport, Strada Războieni 31 A, Turda 401189, România
claudiatransylvania str. Razboieni nr. 31A, Turda, Jud. Cluj
All copyrights reserved @ 2016 - Design & Development by DesignInvento