Call us :

Inchiriez apartament de lux in regim hotelier, Gheorgheni, zona Iulius Mall Inchiriere regim hotelier

73 euro
Adaugat
16.11.2017, 06:43
Locatie
Cluj-Napoca
Vizualizari
317
DESCRIERE

Cluj Lux Apartaments a inaugurat de curand o noua locatie, de lux, ce se afla in cartierul Gheorgheni in vecinatatea centrului comercial Iulius Mall si a clinicii particulare Interservisan. Situat i estul orasului Cluj, cartierul Gheorgheni a de astazi a fost construit in anii ’60, conform unui plan urbanistic ce isi propunea sa ofere locuitorilor spatii verzi, zone de agrement, parcuri. Cea mai mare atractie a cartierului Gheorgheni este zona lacului. In ultimii ani, odata cu construirea Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor si a caminelor Economica I si II. Cartierul beneficiaza de cel mai modern campus universitar din oras.

Apartamentul este ultrafinisat, cu podea din lemn masiv, pregatit astfel pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Compus din: living room, dormitor cu baie proprie si lenjerii din matase, bucatarie complet utilata cu toate aparatele necesare, hol, baie individuala. Capacitatea maxima este de 4 persoane ( 1 pat extra large king size in dormitor + 1 sofa extensibila in living room).

La sosire, clientii vor fi intampinati cu o sticla de Prosecco si bauturi racoritoare din partea casei. Ceaiul, cafeaua si ciocolata vor fi oferite gratuit pe toata perioada sejurului. Articolele de toaletaj, prosoapele, halatele de baie, incaltamintea pentru locuinta sunt incluse in pret. Parcarea este asigurata la locatie. Wi-fi gratuit inclus, disponibil in toate zonele.

Preturile de inchiriere sunt dupa cum urmeaza:

1 persoana – 73 Euro/noapte

2 persoane – 82 Euro/noapte

3 persoane – 90 Euro/noapte

4 persoane – 100 Euro/noapte

Pentru mai multe detalii, sau pentru rezervari, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0752499688!

FEATURES

Bulevardul Nicolae Titulescu, Cluj-Napoca, Romania
All copyrights reserved @ 2016 - Design & Development by DesignInvento