Call us :

Inchiriez casa individuala, ultrafinisata, zona Europa! Case

1100 euro
fa-home
Case
Numar camere 4 Suprafata utila 160 Suprafata teren 450 An Constructie 2017 Suprafata construita 180 Nr. bai 2 Nr. bucatarii 1 Nr. parcari 3 Front la strada 18 Utilitati da
Adaugat
26.03.2018, 12:27
Locatie
Cluj-Napoca
Vizualizari
294
DESCRIERE

Casa este constructie noua, cu o suprafata utila de 160 mp + 2 balcoane + terasa spatioasa , dispusa pe 2 niveluri (P+M) astfel: la parter avem un living generos, bucatarie, baie, dressing, spatiu de depozitare sub casa scarii , accesul la terasa se face din living, iar la etaj avem 3 dormitoare, baie, spatiu de depozitare, toate dormitoarele au acces la balcon. Livingul , bucataria , precum si cele 2 bai, beneficiaza de incalzire in pardoseala .

Casa dispune de finisaje moderne, geamuri termopan, usa antiefractie, centrala termica individuala, parchet laminat, gresie si faianta moderna, se inchiriaza mobilata sau nemobilata.

Casa beneficiaza de o curte in suprafata de 450 mp, partea din fata fiind pavata , existand posibilitatea parcari a cca. 4-6 autoturisme, iar partea din spate este amenajata ca si gradina .
Casa este amplasata intr-o zona linistita, ideala pentru birouri sau locuinta pentru o familie. In imediata apropiere se afla mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes!

ID.13947

FEATURES

Cluj-Napoca, Romania
Ionut Tripon
All copyrights reserved @ 2016 - Design & Development by DesignInvento